Categorieën weergeven

Gebruiker toevoegen

  1. Open het gewenste project waaraan je meer gebruikers wilt toevoegen.
    Klik in de menubalk links op Team.
  2. Zoek de gewenste gebruiker van je bedrijf in de lijst aan de linkerkant en sleep deze naar de betreffende kolom (als alternatief op de Plus-symbool).
    Tip: Je kunt 3 verschillende autorisaties toewijzen:

    • Beheerder: Deze rol is bedoeld voor gebruikers die aan het project mogen werken en ook alles mogen wijzigen, zoals plannen en foto's.
    • Member: Deze rol is bedoeld voor gebruikers die aan het project mogen werken, maar niets mogen veranderen.
    • Viewer: Deze rol is bedoeld voor gebruikers die alleen inzicht moeten hebben in het project en niets mogen toevoegen aan het project (geen plannen, foto's, punten, enz.).
  3. Zodra je alle gewenste gebruikers hebt toegevoegd, klik je op Sla.
  4. Als je de gebruiker niet kunt vinden in de lijst, kun je zoeken naar het e-mailadres of de naam in het veld linksboven.
  5. Als de gebruiker nog niet geregistreerd is bij SitePlan, voer dan zijn e-mailadres in het veld linksboven in, klik op de knop Plus-icoon en selecteer de relevante rol in het pop-upmenu. De gebruiker ontvangt een uitnodiging per e-mail en wordt na registratie automatisch toegevoegd aan het project met de betreffende rol.
  1. Open het gewenste project waaraan je meer gebruikers wilt toevoegen.
    Klik in de menubalk hieronder op Team.
  2. Klik in de menubalk bovenaan op de knop Plus-symbool.
  3. Zoek de gewenste gebruiker van je bedrijf onderaan de lijst en selecteer deze door erop te tikken. Selecteer bovenaan de relevante rol voor de geselecteerde gebruiker(s).
    Tip: Je kunt 3 verschillende autorisaties toewijzen:

    • Beheerder: Deze rol is bedoeld voor gebruikers die aan het project mogen werken en ook alles mogen wijzigen, zoals plannen en foto's.
    • Member: Deze rol is bedoeld voor gebruikers die aan het project mogen werken, maar niets mogen veranderen.
    • Viewer: Deze rol is bedoeld voor gebruikers die alleen inzicht moeten hebben in het project en niets mogen toevoegen aan het project (geen plannen, foto's, punten, enz.).
  4. Zodra je alle gewenste gebruikers hebt toegevoegd, klik je op Sla.
  5. Als je de gebruiker niet kunt vinden in de lijst, kun je zoeken naar het e-mailadres of de naam in het veld boven de lijst.
  6. Als de gebruiker nog niet geregistreerd is bij SitePlan, voer dan het e-mailadres in het zoekveld in en klik op de knop Plus-icoon om de gebruiker toe te voegen aan de lijst. Je kunt dan ook de rol selecteren en de gebruiker toevoegen door op Verzenden te klikken in de menubalk bovenaan. De gebruiker ontvangt een uitnodiging per e-mail en wordt na registratie automatisch toegevoegd aan het project met de betreffende rol.